Informatie en advies over vloerverwarming
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Zonneboiler icm vloerverwarming

Mogelijk bent u wel eens in een huis geweest met vloerverwarming, of heeft uw pand nu al vloerverwarming. Vloerverwarming is een hele comfortabele manier om uw huis te verwarmen, maar dit niet alleen. Vloerverwarming kan ook een hele duurzame manier zijn om uw huis te verwarmen en dit kan leiden tot kostenbesparingen. Het is goed dat u nagaat wat er allemaal mogelijk is met een zonneboiler en met vloerverwarming. Steeds meer mensen maken de keuze voor een combinatie, gaat u dat ook doen? Leest u de mogelijkheden maar eens door en dan ontdekt u vanzelf hoe u uw woning het beste kunt verwarmen.

Waarom kan vloerverwarming een duurzame manier van verwarmen zijn?

zonneboilerDe temperatuur van het water die nodig is bij vloerverwarming ligt veel lager dan bijvoorbeeld bij radiatorverwarming. Dit komt omdat de ruimte over een veel grote oppervlak verwarmt wordt. Doordat de temperatuur van het water bij vloerverwarming lager ligt, is deze veel makkelijker aan te sluiten op een zogenaamde zonneboiler. Een zonneboiler is een installatie die de warmte van de zon opvangt en hiermee het water wat nodig is voor de verwarming van uw gebouw (voor)verwarmt.

De zon verwarmt u nog steeds, ook als ze al onder is…

Ook als de zon onder is gegaan kan ze u nog steeds van warmte voorzien. Doordat de zon overdag het water voor de vloerverwarming heeft voorverwarmd, hoeft uw cv ketel een stuk minder te energie te verbruiken om het water voor uw vloerverwarming op de juiste temperatuur te krijgen. Op deze manier bespaart u energie en door energie te besparen bespaart u weer geld!

Geïnteresseerd in zonnepanelen? Ga dan naar de website over zonnepanelen (zonnepanelen Belgie). Lees ook meer informatie over: zonnepaneel kopen.

Kom in contact met installateurs

Wil je een zonneboiler kopen? Zoek dan niet verder. Met het onderstaande formulier kom je in contact met 6 installateurs bij jou uit de regio. Vul het formulier binnen enkele minuten in en je ontvangt tot wel 6 offertes, je vergelijkt zelf en bespaart tot wel 40% op de kosten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Vloerverwarming op de 1ᵉ verdieping, handig of overbodig?

januari 29, 2024

Dus, je bent aan het nadenken over vloerverwarming voor de eerste (of

5x Valse vooroordelen vloerverwarming

januari 3, 2019

Vloerverwarming is de laatste tijd erg in populariteit gestegen en dit is

Stappenplan vloerverwarming kopen

januari 3, 2019

Vloerverwarming laten plaatsen doe je natuurlijk niet zomaar. Je moet over een